The Challenge

Lasă-te inspirat de piatra naturală și creează un obiect de kitchenware, tableware sau chiar o colecție întreagă. Important e ca produsul imaginat de tine să fie fezabil, funcțional, original și să aibă în compoziție doar piatra naturală.

Cerul e limita.

Poate ai în minte un set de pahare minimaliste, un platou asimetric sau o solniță atipică. Orice îți trece prin cap poate deveni o colecție în ediție limitată semnată de tine, pusă la vânzare online, pe PIARTAONLINE.ro și experimentată offline la propriul eveniment de lansare.

fund de tocat

Cu ce te poți juca?

Aruncă o privire pe website-ul nostru: WWW.PIATRAONLINE.RO sau, mai bine, vino în showroomul din Aleea Teișani 137 pentru a putea atinge toate tipurile de piatră.

Avem cea mai mare paletă de materiale, de la marmură cu venaturi spectaculoare, la granit cu străluciri albăstrui, la onix semiprețios sau sandstone în culorile curcubeului. Natura este instrumentul prin care tu poți inova și ne poți face să uităm tot ceea ce știam despre bucătărie și design.

În plus față de frumusețile clasice, îți punem la dispoziție și un material unic pe piața românească: ardezia flexibilă SKIN. Această piatră are o grosime de 2 mm, iar flexibilitatea îi permite să fie fixată și pe suprafețe curbe. Ne imaginăm deja o colecție de kitchenware cu forme fluide, inspirată de SKIN. Găsește inspirație în toate, dar nu te limita la nimic.

Cum te înscrii?

Poți înscrie mai multe proiecte (un proiect poate însemna un singur obiect sau o colecție compusă din mai multe), prin două modalități, la alegere:

Încarci randarea sau randările tale din care să reiasă și dimensiunile fiecărui obiect. Povestește-ne puțin și conceptul: cum ai ajuns la alegerea ta, care este ideea care te-a direcționat spre această execuție particulară.

Ne soliciți gratuit tipul de piatră de care ai nevoie, confecționezi prototipul, îl documentezi fotografic și înscrii fotografiile alături de dimensiuni. Cum povesteam și mai sus, te încurajăm să ne vorbești despre parcursul ideii tale și să ne arăți cum ai ajuns la forma finală. Iar dacă ne trimiți și prototipul, ne declarăm impresionați.

Fie că ești un vizionar digital sau un maker de tipul got to see it to believe it, alegerea e a ta.

Deadline de aplicare și alegerea câștigătorilor:

Perioadă înscrieri proiecte: 18 iunie 2018 ora 00:00, ora României, va dura până la data de 30 iulie 2018, ora 23:59, ora României.
Perioadă jurizare proiecte este cuprinsă între 01.08.2018 și 07.08.2018.
Data publicării castigătorilor: până la data de 17.08.2018